• youtube
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Hva skjer

En gratis Støtt bedriften din

nyheter

Videobrosjyre gratulasjonskorter nye produkter som kombinerer tradisjonelle gratulasjonskort og MP4-videospillere.Det er å legge til en LCD-videospiller til det tradisjonelle gratulasjonskortet, som ikke bare har funksjonen til det tradisjonelle gratulasjonskortet, men også legger til funksjonen for å spille av bilder eller videoer.
*LCD-størrelse: 2,4″, 4,3″, 5,7″.10'' osv.
*Med horn
*Magnetisk bryter
* Innebygd FLASH
*Innebygd litiumbatteri
*USB koblet til datamaskin for lading

Tilpasset-2-4-2-8-4-3-5-7-10-lcd-digital-video-greeting card-business

Bruk og markedsføre
I henhold til klassifiseringen av gratulasjonskortet brukes det hovedsakelig i følgende anledninger:
Feriehilsener som morsdag, jul, valentinsdag, bursdag osv. Det geniale designet og hjertevarmende videovelsignelsene vil formidle følelsene mer uforglemmelige.
Produktpromotering som bilkampanje, produktpromotering, produktpromotering, sykehuspromotering, hotellpromotering, etc., videokampanjekort vil være den dominerende retningen i skjermkortmarkedet.Når du sender et nytt og kreativt videohilsenskort til en kunde, vil selskapets reklamevideo eller en velsignelse til kunden spilles av så snart den åpnes.Denne betydningen er veldig åpenbar.
Invitasjoner som bursdagsinvitasjoner, bursdagsinvitasjoner, bryllupsinvitasjoner osv. Det kan fremheve personlig smak og karakter.
Minnemarkeringer som jubileer, konfirmasjonsminner, etc., kan virkelig gjenopprette scenen på den tiden, som er svært verdifull som en minnesamling.
Videogratulasjonskort vil komme inn i hver av våre liv med flere unike og rikere bilder!

UTB8IT2YjD_IXKJkSalUq6yBzVXax


Innleggstid: 30. oktober 2021