• youtube
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Hva skjer

En gratis Støtt bedriften din

nyheter

Videobrosjyre (merk: når det gjelder produktprinsipp, også kjent som elektronisk brosjyre);video brochure er et nytt produkt med kombinasjonen av tradisjonell brosjyre og MP4 videospiller.Det vil si å legge til en LCD-videospiller til den tradisjonelle brosjyren;så videobrosjyren har ikke bare funksjonen til den tradisjonelle brosjyren, men også funksjonen til å spille av bilder eller videoer.

LED-størrelse tilgjengelig for øyeblikket: 1,5", 1,8", 2,4", 2,8", 3,5", 4,3", 5", 7", etc.

* Høyttaler

* Reed bryter

* Innebygd FLASH

* Innebygd litiumbatteri

* USB-ladeoverføring

Videobrosjyren har følgende hovedtrekk:

1. Omslaget til brosjyren tilpasses av kunden.

2. Den interne videoen kan erstattes av kunden uavhengig.

3. Fordi den har lagringsfunksjonen til USB-flashstasjonen, så folk vil være mer villige til å beholde den og den er mer praktisk.

Bruksanvisning

1. Driftsmåte:

Automatisk bryter (ingen knapper på brosjyren)

Den spilles av automatisk når du slår på brosjyren og slår seg av når du lukker den.

Du kan også legge til noen funksjonsknapper i henhold til dine egne krav, for eksempel: spill av, stopp, pause, volum osv.

2. Metode for lading:

Standard USB-linje for å koble til datamaskinen

3. Videoerstatning:

Du kan koble videobrosjyren til datamaskinen via USB-linje, finne den flyttbare disken og deretter kan du endre, slette eller laste opp hvilken som helst video til videobrosjyren som kan fungere på samme måte som en vanlig USB.

Bruk og marked

I henhold til klassifiseringen av brosjyren, brukes den hovedsakelig ved følgende anledninger:

Feriehilsener

For eksempel morsdag, juledag, valentinsdag, bursdag osv. Genialt design og hjertevarm velsignelse i videoen formidler den uforglemmelige følelsen.

Produktpromotering

For eksempel vil bil- og produktreklame, salgsfremmende tiltak, sykehuspromotering, hotellpromotering, etc., videobrosjyre dominere skjermkortmarkedet.Når du gir kundene dine en ny og kreativ videobrosjyre, vil den være mer meningsfull så snart du åpner den og den spiller av selskapets reklamevideo eller video for å gi gode ønsker.

Invitasjon

For eksempel bursdagsfestinvitasjon, bryllupsinvitasjon osv. Den kan fremheve individuelle smaker og karakterer.

Feiring

For eksempel, jubileum, konfirmasjonsmarkering, etc., kan det virkelig gjenopprette scenen på den tiden, og det har en veldig minneverdig verdi av samlingen.Videobrosjyre vil komme inn i livene våre med en mer unik og rik scene!


Innleggstid: Mar-08-2021